Vedligeholdelsesplaner

Vedligeholdelsesplaner til erhverv og offentlige institutioner

Skab overblik med en vedligeholdelsesplan

En vedligeholdelsesplan skaber et økonomisk og arbejdsmæssigt overblik i over en længere årrække. En vedligeholdelsesplan fortæller hvilke forbedringer der bør foretages nu, og hvilke der kan vente. Derudover skaber planen et overblik over hvilke forbedringer der skal investeres i fremover. Vi sender en konsulent ud som grundigt tilser jeres ejendom eller bygning, hvorefter vi udarbejder en udførlig plan.

Vi tilbyder service- og vedligeholdelsesplaner til både større og mindre virksomheder samt offentlige institutioner. Alle vores aftaler skræddersyes til jeres specifikke ønsker og behov. Gennem dialog med jer og en grundig fastlæggelse af behov, udarbejder vi en gennemarbejdet plan og imødekommer de behov I har.

Hos El-kompagniet står vi klar med professionel rådgivning. Kontakt os hvis I ønsker et uforpligtende tilbud på en service- og vedligeholdelsesplan.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud!

Kvalitetssikring og økonomisk stabilitet

Vedligeholdelsesplanen skal ses som et værktøj der fortæller om bygningens tilstand og hvilke planer der er for vedligeholdelse over de næste 10 år.

Planen omfatter vedligeholdelse og forbedringer på f.eks. facade, tagkonstruktion, loft og kælderrum og kan omfatte kloak-, vand-, gas- og elinstallationer, ventilation, vedligeholdelse af udendørsarealer m.m. Det skaber stabilitet, da I som boligforening får overblik over budget og økonomiske udgifter i fremtiden. Vær sikker på at få plan i bedste kvalitet med El-Kompagniet.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Med El-Kompagniet som jeres samarbejdspartner er I sikret kvalitetshåndværk, stor ekspertise og effektive arbejdsgange. Kontakt os endelig for en samtale omkring jeres behov for service- og vedligeholdelsesplaner. Vi kan træffes på telefon 23 23 03 13 eller på e-mail på kontakt@el-kompagniet.dk.

Skriv til os

Har du spørgsmål, så er du mere end velkommen til at kontakte os.

Kontakt