Nybyg og renovering

El-arbejde ved nybyg og renoveringer hos privat- og erhvervskunder

Elektriker til nybyggeri

Har du planer om at bygge nyt? Måske er du i gang med at opføre et nyt hus, en tilbygning til din ejendom eller en større erhvervsbygning, og leder i den forbindelse efter en kompetent og pålidelig elektriker? I så fald er du havnet det helt rette sted.

Hos El-Kompagniet er vi din pålidelige samarbejdspartner, når du har behov for at få etableret el i din nye ejendom. Vi er en autoriseret el-installatør med flere års erfaring i branchen og inden for nybyg. Vi har det naturlige overblik i byggeprojektet, og sørger for at være din guide, når du ønsker professionelle, lovlige og driftsikre el-installationer i din nye ejendom.

Vi er med hele vejen i projektet, og arbejder tæt sammen med arkitekter og bygherrer for at sikre de bedste resultater. Kontakt os allerede i dag – så tager vi en samtale om dine behov.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud!

Elektriker til renoveringer

Skal du i gang med at renovere en ældre ejendom, eller trænger dine el-installationer blot til en opdatering? Uanset hvilken situation du står i, har vi hos El-Kompagniet kompetencerne til at hjælpe dig under din renovering. Som autoriseret el-installatør med et stort fokus på kvalitet, hjælper vi dig med at forny dine el-installationer.

Vi har bred erfaring med forskellige renoveringsprojekter i alle størrelsesordener for private og erhverv. Det inkluderer alt lige fra mindre lejlighedsforbedringer til større erhvervsrenoveringer. Kontakt os endelig, hvis du står over for en kommende renovering – vi hjælper med glæde.
Skal vi hjælpe dig?

Skal vi hjælpe dig?

Uanset om du er i gang med et nybyggeri eller en renovering, kan vi hjælpe dig. Med et erfarent team af autoriserede el-installatører sørger vi for professionelle resultater. Valget af den rigtige elektriker er nemlig essentielt – tøv ikke med at kontakte os for et godt tilbud på din opgave. Vi kan kontaktes på telefon 23 23 03 13 eller på e-mail kontakt@el-kompagniet.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden.

Skriv til os

Har du spørgsmål, så er du mere end velkommen til at kontakte os.

Kontakt