Installation af varmepumper

Installation af luft-til-luft og luft-til-vand varmepumpe

Vi monterer og installerer din nye varmepumpe

Går du med tanker om at udskifte din nuværende varmekilde ud med en varmepumpe, eller har du allerede investeret i en varmepumpe? Uagtet din situation, kræver installationen og monteringen en elektriker.

Hos El-Kompagniet er vi eksperter i installation af luft-til-luft og luft-til-vand varmepumper. Vi har adskillige års erfaring i branchen, og er desuden autoriserede el-installatører. Vi sørger for at håndtere hele processen for dig, hvilket inkluderer opsætning, montering og de elektriske installationer på udedelen såvel som indedelen – det sikrer dig et professionelt resultat, og giver dig sikkerhed for, at varmepumpen kører optimalt.

Om du skal have installeret en varmepumpe i dit hus, sommerhus, forening eller i din virksomheds lokaler, kan vi hjælpe dig. Tag kontakt til os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud!

Vi sørger for hurtig og effektiv service

Hos El-Kompagniet har vi et stort fokus på altid at levere god service. Det betyder, at vi altid har tid til at hjælpe med din opgave. Vi rykker hurtigt ud til dig, og udfører enhver el-opgave effektivt, og med stor omhu og præcision. Så slipper du for ventetid og langtrukne processer. Vores ekspertise og mange år i branchen med hands on-erfaring, har gjort os til den effektive elektriker, du søger efter.

Vi sikrer dig en pålidelig og omkostningseffektiv service, når du har behov for det.

Kontakt os nu

Når du har investeret i en varmepumpe, må du ikke tøve med at kontakte os. Så sørger vi for professionel montering og installation. Vi tager selvfølgelig en samtale med dig, hvor vi lytter til dig og dine behov, og tilrettelægger vores arbejde ud fra dine ønsker. Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 23 23 03 13 eller ved at sende en e-mail på kontakt@el-kompagniet.dk.

Skriv til os

Har du spørgsmål, så er du mere end velkommen til at kontakte os.

Kontakt