Erhverv

Få fuld sikkerhed med en erhvervsaftale

Service- og vedligeholdelses­aftaler til virksomheder

Mangler I en dygtig elektriker, der kan holde øje med el-installationerne i jeres virksomhed, boligforening, eller hvor end I har brug for det? Hos El-Kompagniet er vi jeres lokale og autoriserede el-installatør, med mange års erfaring i branchen. Vi tilbyder service-, vedligeholdelsesaftaler og udarbejdelse af vedligeholdelsesplaner i jeres virksomhed, så I kan være sikre på, at alt fungerer optimalt.

I en tid, hvor elektricitet og teknologi er altoverskyggende på de fleste arbejdspladser, er afhængighed af elektriske installationer højere end nogensinde før. Nedbrud er frustrerende, og vil ofte koste en masse penge og spildt tid. Derfor er det essentielt at have en pålidelig elektriker, der med jævne mellemrum foretager eftersyn, service og vedligeholder diverse elektriske installationer. Så opnår I fuld sikkerhed i jeres hverdag.

Hvis I ønsker et proaktivt elektrikerfirma, er vi den rette samarbejdspartner. Kontakt os endelig for et godt tilbud på en serviceaftale.

Skab overblik med en vedligeholdelsesplan

En vedligeholdelsesplan skaber et økonomisk og arbejdsmæssigt overblik over en længere årrække. En vedligeholdelsesplan fortæller hvilke forbedringer der bør foretages nu, og hvilke der kan vente. Derudover skaber planen et overblik over hvilke forbedringer der skal investeres i fremover. Vi sender en konsulent ud som grundigt tilser jeres ejendom eller bygning, hvorefter vi udarbejder en udførlig plan.

Vi tilbyder service- og vedligeholdelsesplaner til både større og mindre virksomheder samt offentlige institutioner. Alle vores aftaler skræddersyes til jeres specifikke ønsker og behov. Gennem dialog med jer og en grundig fastlæggelse af behov, udarbejder vi en gennemarbejdet plan og imødekommer de behov I har.

Kvalitetssikring og økonomisk stabilitet

Vedligeholdelsesplanen skal ses som et værktøj der fortæller om bygningens tilstand og hvilke planer der er for vedligeholdelse over de næste 10 år.

Planen omfatter vedligeholdelse og forbedringer på ejendommen. Det skaber stabilitet, da I som boligforening får overblik over budget og økonomiske udgifter i fremtiden. Hos El-kompagniet står vi klar med professionel rådgivning. Kontakt os hvis I ønsker et uforpligtende tilbud på en service-, vedligeholdelsesaftaler og udarbejdelse af vedligeholdelsesplaner.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud!

Erfaren el-installatør sikrer et godt udgangspunkt

Når I ønsker en service- og vedligeholdelsesaftale er en erfaren el-installatør altid et godt udgangspunkt, der vil give jer den tryghed I skal bruge i jeres hverdag. Med indgående ekspertise omkring diverse el-installationer og lang erfaring i branchen, sørger vi for, at alt altid fungerer optimalt. Er der uforudsete problemer, rykker vi altid hurtigt ud og løser enhver udfordring hurtigt og effektivt.

Vi tilbyder serviceaftaler til både større og mindre virksomheder. Alle vores aftaler skræddersyes til jeres specifikke ønsker og behov. Gennem dialog med jer og en grundig fastlæggelse af behov, udarbejder vi den perfekte erhvervsaftale og imødekommer de behov I har.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Det første skridt mod et problemfrit el-system og optimal drift er at få en professionel service- og vedligeholdelsesaftale. Med El-Kompagniet som jeres samarbejdspartner er I sikret kvalitetshåndværk, stor ekspertise og effektive arbejdsgange. Kontakt os endelig for en samtale omkring jeres behov. Vi kan træffes på telefon 23 23 03 13 eller på e-mail på kontakt@el-kompagniet.dk.

Skriv til os

Har du spørgsmål, så er du mere end velkommen til at kontakte os.

Kontakt